Kryssning 2018 – Dag 6: Basseterre (St. Kitts & Nevis)

På denna ö hittade vi en helt fantastisk strand – Cockleshell Beach! Vi fick sällskap med en trevlig amerikansk familj, som reste med ett annat rederi, i en minibuss ut till stranden och Viggo fick snabbt nya vänner. Vi hyrde strandstolar och bara ”hängde” med det karibiska mantrat ”no hurry” i bakhuvudet.

Det här var verkligen en av de finaste stränder vi besökt genom alla våra resor i denna del av världen, inte milsvid, men fantastisk vit, mjuk sand, underbart turkost vatten och bra faciliteter som restaurang och lite små barer/skjul där man kunde handla dryck m.m.

När vi skulle åka hem hade inte vår chaufför dykt upp i tid, så vi fick tag på en annan förare och gjorde upp om pris tillsammans med våra nyfunna, amerikanska vänner, men just då dök vår tidigare chaufför upp och det blev en ”meningsdispyt” som dock redde ut sig – man är noga med vems som är vems kunder!

Vi hade en helt underbar dag på denna ö och Viggo tyckte så mycket om sina nya vänner, så vi avslutade med att ta ett kort innan våra vägar skildes åt. Även om man kanske aldrig mer kommer att ses, känns det ändå ibland som man fått vänner för livet – bara det är en av tjusningarna med att vara på kryssning.

booked.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *