Kryssning 2018 – Dag 7: St. John ́s (Antigua och Barbuda)

Återige ett kärt återbesök – Antigua! Fartyget lägger praktiskt taget till mitt inne i staden St. John´s, där man på väg från piren hamnar mitt på en gågata med affärer, souvenirbutiker etc. Vår vana trogen tar vi som vanligt en taxi, denna gång ut till Dickenson Bay – en kilometerlång sandstrand bara ca 10-15 minuter utanför stan.

Vi räknade lite snabbt när vi låg och badade och solade och kom fram till att det denna dag var ca 30 personer på stranden inklusive oss tre – så här behöver man inte trängas vilket vi tycker är underbart.

Efter några sköna timmar med bad i de varma, sköna, mjuka vågorna åkte vi tillbaks och fick taxi-chauffören att stanna till vid en stor supermarket där vi fyndade lite rom och snacks till kvällen.

Senare på båten strosade vi runt lite bland butikerna, gjorde ett besök i spelhallen och jag passade på att göra en rom-provning i en av båtens barer. Fem olika sorters rom erbjöds med tillhörande chokladpraliner, en trevlig stund och alltid kul att prova lite nya sorter och kanske hitta nån favorit.

Som jag nämt tidigare hade vi bestämt oss för att samla med oss lite sand från varje ö vi besöker, så även på Antigua, så nu börjar det bli en liten samling.

Dickenson Bay: https://visitantiguabarbuda.com/destinations/dickenson-bay/

booked.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *